«Halo: Reach»-beta åpner i mai

Microsoft har annonsert at startskuddet for betaen du kan få tilgang til via «Halo: ODST» går i begynnelsen av mai.

11. februar 2010 23:46

Bungie hadde meldt sin ankomst til Microsofts store pressedag i San Fransico, også kjent som X10, og da visste de fleste at det ville bety nyheter rundt den populære Halo-franchisen på Xbox 360.

Her finner du flere nyheter fra X10.

«Halo: Reach» ble først annonsert på fjorårets E3, og da ble det også kjent at din inngangsbillett til å teste spillet i online flerspiller via en beta var gjennom å kjøpe «Halo: ODST».

Se også: De første skjermbildene fra «Halo: Reach».
Les også:
«Halo Reach»

og andre storspill hadde trailerpremiere.

Nå er det annonsert at denne betatesten sparkes i gang 3. mai. Ifølge en pressemelding fra Microsoft, er man i rute til å skape den største beta-testen på konsoll noensinne gjennom «Reach».

Spillet slippes ikke før til høsten, så dette vil være en kjærkommen mulighet til å få førstehånds kjennskap til det som historiemessig er forløperen til det aller første Halo-spillet.

Spilljournalist Geoff Keighley er forresten tilstede på X10 og knipset dette bildet som nok vil gjøre Halo-fansen opprømte.

Se fersk filmsnutt sluppet under X10:

XBox 360 | Playstation 3 | Nintendo Wii
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3