«Halo 5: Guardians» har fått dato

30. mars 2015 12:27

(PressFire.no): De siste dagene har 343 Industries og Microsoft hintet om nyheter rundt deres nye spill i «Halo»-serien, «Halo 5: Guardians».

Og i helga lettet de endelig på sløret rundt endelig utgivelse. Akkompagnert av to nye videoer, avslørte de at spillet kommer 27. oktober i år.

Vil imponere med størrelsen

I et nyhetsbrev på Xbox sine sider forteller utviklerne at målet er å lage et spill akkurat så storslått som man forventer av serien.

De skriver videre at de vil imponere spillerne med størrelsen på områdene og kampene, samtidig som det skal være mystikk rundt heltene man tror man kjenner.

De to videoene som ble sluppet i helga viser begge en slagmark hvor både Master Chief og antagonisten Spartan Locke bytter rolle i hver sin filmsnutt. Ingen av videoene stammer fra selve spillet, men er filmet med kamera.

343 Industries har lagt opp til at det kan spekuleres rundt spillet, og har startet en slags pr-kampanje kalt «Hunt the Truth» i den forbindelse.

Mer under E3

Spillet, eksklusivt for Xbox One, skal ifølge nyhetsbrevet avsløres ytterligere under årets E3 i Los Angeles. Messa starter 16. juni, men forvent at spillet vises under Microsofts pressekonferansen dagen før.

Noen spillere har imidlertid fått prøvekjøre spillet, da Microsoft i vinter kjørte testing av spillets flerspillerdel.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3