«Halo 3» knuste PS3-konkurrenter

Microsoft-sjef terger Sony på Twitter.

10. juni 2010 15:51

Det er bare få dager igjen før verdens største og viktigste spillmesse starter. E3 sparkes i gang søndag 13. juni med Microsofts Natal-pressekonferanse. Dagen etter holder selskapet sin regulære pressebrief, før Nintendo og Sony trer inn i rampelyset 15. juni.

Les også: Få E3-sendingene rett hjem i stua.

Som en slags oppbygning før ordkrigen mellom de tre store starter for fullt i Los Angeles, har Microsofts Aaron Greenberg, Product Manager for Xbox 360, kastet ut noen tall som understreker at Xbox 360 har hatt noen riktig så solide publikumssuksesser. I hvert fall én; «Halo 3».

- Siste nytt: Halo 3 har solgt mer enn Resistance 1 og 2, Uncharted 1 og 2, Killzone 2 og God of War III TIL SAMMEN! Wow, skriver Greenberg på sin Twitter.

«Halo 3» ble sluppet høsten 2007 og har ifølge Eurogamer passert 10 millioner solgte eksemplarer for flere måneder siden.

Nettopp slike sammenligninger og statistikk som skal trollbinde journalistene i salen, er en viktig del av et E3. Både Sony, Nintendo og Microsoft skal forsøke å finne frem grafene som stiller spillene og konsollene sine i best mulig lys.

Greenberg er sentral i planleggingen av Microsofts E3-pressekonferanser som vi får se og høre mye fra i Los Angeles søndag 13. og mandag 14. juni.

Microsoft kommer definitivt til å vise frem «Halo: Reach» på E3 2010, et av de største slippene til Xbox 360 i år. Samtidig markerer dette spillet at utvikleren bak Halo-serien, Bungie, avslutter sitt Microsoft-samarbeid før de tar fatt på sitt neste, ikke-plattformeksklusive prosjekt.

PressFire er i ferd med å pakke tannkosten og vil rapportere om skittkastingen, nyhetene og annonseringene fra E3 i Los Angeles. Følg oss på Twitter for å få oppdateringene først.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3