«Half-Life»-forfatteren kan ha lagt ut «Episode 3»-plottet

25. august 2017 11:39
Kopi av originalteksten.

(PressFire.no): I det som er et svært uventet trekk har en av de originale skaperne av «Half-Life» nå lagt ut det som ser ut til å være plottet for den ulanserte tredje episoden av «Half-Life 2»-episodene.

Det er på sin egen blogg at Marc Laidlaw la ut et lengre og halvkryptisk innlegg hvor plott og informasjon om produksjonen avsløres.

Skal man tolke teksten ser det ut til at forfatteren har endret både navn og kjønn fra «Half-Life»-universet, sannsynligvis for å unngå brudd på rettigheter.

I skrivende stund er nettsiden til Marc Laidlaw nede for telling, sannsynligvis på grunn av massiv trafikk.

Entusiaster klarte imidlertid å sikre en kopi av teksten og har i tillegg byttet ut navnene med de antatte ekte navnene for å gjøre teksten lettere å forstå.

Dette kommer etter at Laidlaw i et nylig intervju snakket ut om hvordan det var å jobbe med «Half-Life» og «Episode 3».

Han avslørte også at målet hans med en tredje episode var å sette knute, men ikke runde av eventyrene til Gordon Freeman.

Det var i januar 2016 at det kom fram at Marc Laidlaw ikke lenger jobber i Valve, og i ettertid har både Eric Wolpaw og Chet Faliszek sluttet i «Half-Life»-studioet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3