«H.A.W.X. 2» og «R.U.S.E.» i september

Ubisoft spikrer datoer for flere storspill.

28. juli 2010 12:24

Ubisoft har bekreftet lanseringsdatoene for to av selskapets titler som har levd litt i uvisse. «R.U.S.E.», strategispillet som oppfordrer til utstrakt juksing og lureri, skal ut i butikkene 9. september, bekrefter Ubisoft via Twitter. Dette innebærer at man flytter spillet én uke frem i forhold til datoen vi fikk litt tidligere i sommer.

Flyactionspillet «Tom Clancy’s H.A.W.X. 2» slippes én uke før, altså 2. september.

Førstnevnte er et sanntidsstrategispill som kombinerer tradisjonelle spillkonvensjoner med en dose nytenkning, for ved å blande elementer fra spill som «World in Conflict» og Command & Conquer-serien har utviklerne Eugen Software («Act of War: Direct Action») med muligheten til å fôre motstanderne med feilinformasjon, bløffe og manipulere, kan du skaffe deg et fortrinn på slagmarken.

Les også: Våre inntrykk fra betatesting av «R.U.S.E.».

«R.U.S.E.» lanseres til PC, PlayStation 3 og Xbox 360. Nylig ble det kjent at PS3-versjonen vil inneholde støtte for de nye Move-kontrollerne til Sony som lanseres i september.

Det første «H.A.W.X.» ble sluppet til PC, Apples håndholdte konsoller, PS3 og Xbox 360 i fjor. Spillet ble utviklet av Ubisoft Romania som tidligere har stått for Silent Hunter- og Blazing Angels-spillene. Oppfølgeren flytter handlingen til Midt-Østen og et sentralt element i historien er at du skal forsøke å finne russiske masseødeleggelsesvåpen som har kommet på avveie. H.A.W.X. 2 lar deg både spille som amerikansk, britisk og russisk pilot.

«H.A.W.X. 2» lanseres til PC, PlayStation 3, Xbox 360 i tillegg til en egen versjon til Wii.

I tillegg til å kunngjøre håndfaste datoer for disse to spillene, minner Ubisoft i samme slengen om at «Driver: San Francisco» fortsatt har en planlagt lansering i perioden som strekker seg mellom januar og mars 2011, det samme gjelder «Ghost Recon: Future Soldier» - mens det neste Trackmania til DS og Wii skal være ute i butikker 24. september. Måneden etter slipper Ubisoft Wii-eventyrspillet «Sherlock Holmes: The Case of the Silver Earring». 12. november er datoen for dette spillet. 

Se annonseringstraileren til «H.A.W.X. 2»:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3