PlayStation Move i september

Sonys pressekonferanse på E3 avslørte lanseringsdatoen for Move.

15. juni 2010 22:02

Den første halvdelen av Sonys pressekonferanse handlet i første rekke om å gi en forsmak på 3D-spilling og en utstrakt demonstrasjon av de bevegelsesfølsomme kontrollerne kalt Move. Sony avslørte samtidig når Move blir lansert og har gitt oss en pris.

15. september er datoen verdt å merke seg, og selve kontrolleren vil koste 50 dollar (i USA).Resten av verden får hendene i Move senere. Hyggelig at vi for en gangs skyld er først!

Om du skal ha både hovedkontrolleren og tilleggskontrolleren som danner denne dynamiske duoen, må du regne med å betale 80 dollar. Norsk pris er enda ikke bekreftet, men regn med at prisen i forhold til USA-nivå kan bli det tidobbelte omregnet til norske kroner. Skal vi tillate oss å tippe på 799,-?

Sony demonstrerte flere store spill til Move, noen vi har sett før og andre helt nye. «Tiger Woods PGA Tour 11» vil støtte denne teknologien, og livedemonstrasjonen fra Los Angeles virket pinlig nøyaktig og presis.

Et spilt kalt Sorcery lar deg leke en slags Harry Potter og bemanne en tryllestav, og Sonys Jack Tretton kunne i tillegg annonsere et samarbeid med Coca Cola som skal sørge for å gjøre Move kjent i månedene før jul.

PressFire på Twitter for de ferskeste E3-nyhetene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3