«God of War» setter salgsrekord

Vipper «Uncharted 4» av tronen.

4. mai 2018 13:32

(PressFire.no): Sony og Studio Santa Monica markerer salgsrekord i en pressemelding – «God of War» skal ha solgt 3,1 millioner eksemplarer på bare tre dager.

Det er mellom 20. og 22. april at det nye spillet klarte å bli det raskest selgende egenutviklede spillet fra PlayStation noensinne.

Spillet har gått seiersgangen hos anmeldere verden over og kan i dag smykke seg med et gjennomsnitt på 94 på aggregatornettsiden Metacritic. Også vår anmelder ga en toppkarakter.

Sjefen for Studio Santa Monica, Shannon Studstill, takker spesielt spillets kreative regissør Cory Barlog og sjefen for produktutvikling Yumi Yang.

- Troen på spillets visjon og lidenskap for historiefortelling er unektelig.

Spillet vipper dermed «Uncharted 4: A Thief’s End» av tronen som raskest selgende, som for to år siden solgte 2,7 millioner eksemplarer i løpet av den første uka i salg.

«Horizon Zero Dawn» holder foreløpig rekorden for det raskest selgende debutspill med 2,6 millioner solgte i løpet av de to første ukene i butikk.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3