- «God of War IV» med onlinesamarbeid

Magasin hevder å ha informasjon om hemmelig spill.

2. januar 2012 08:39

(PressFire.no): Ryktene om et nytt spill i den ultravoldelige «God of War»-serien gikk runden da studioet bak serien, Sony Santa Monica, tidlig i 2011 søkte etter en online-programmerer.

Det ble naturligvis da spekulert i om et nytt spill i serien ville få en etterlengtet nyvinning og onlinedel.

Nå forteller det britiske magasinet PSM3 at de har en kilde som ikke bare bekrefter at «God of War IV» kommer i 2012, men også at det får en samarbeidsdel for to spillere via nettet.

- Blir et 2012-spill

Visstnok skal handlingen i spillet ta for seg Kratos og broren Deimos, som sammen prøver å komme seg ut av dødsriket.

Informasjonen skal stå i en artikkel om hva magasinet ser på som de aller heiteste spillene i 2012.

- Hvorfor er det hett? Det kommer med dobbel Kratos til serien. «GOW 4» ble bekreftet til PSM i midten av 2011 av en pålitelig kilde, og ryktene peker mot en flerspillertwist. Sprø idé? Onlinesamarbeid med en (muligens) død Kratos og en (veldig) død bror Deimos som sammen skal rømme fra døden, skal magasinet ifølge sillegamer.com ha skrevet.

- Gira på å prøve noe nytt

Santa Monica Studios søkte visstnok også etter en konseptdesigner i 2011, som var øremerket et «God of War»-prosjekt.

Vi skrev i mars 2011 at Steve Caterson fra Santa Monica Studios fortalte at han vil prøve noe nytt i «God of War»-serien, om det blir et nytt spill:

- Jeg er gira på å prøve noe nytt og bruke det vi har lært og hva vi har erfart til å prøve noe nytt i merkevaren, sa han i et videointervju med Gametrailers.

«God of War III» ble sluppet i mars 2010, mens det i ettertid har kommet to HD-oppdateringer av både PS2- og PSP-spillene i serien.  

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3