Gledet du deg til å nyte «Generals 2» alene?

Det kan du glemme - foreløpig.

21. august 2012 10:23

(PressFire.no): Noe overraskende kom i forrige meldingen om at det tidligere annonserte «Command & Conquer: Generals 2» har blitt døpt om til bare «Command & Conquer».

Ikke bare har det blitt døpt om, det blir også gratis og inngår som starten i en helt ny onlinesatsing for merkevaren under commandandconquer.com.

Overraskelsene fortsetter å komme – nå viser det seg at spillet ikke kommer til å ha en enspillerdel. I alle fall ikke i utgangspunktet.

Det er i et intervju med pcgamer.com at Bioware-sjefen John Van Caneghem avslører at de kun konsentrerer seg om flerspiller over nettet.

Samarbeid og konkurranse skal være kjernen i spillet, men han avslører overfor nettsiden at en historiemodus kan dukke opp om tilbakemeldingene fra spillerne tilsier det.

- Som en onlinetjeneste synes jeg den spennende delen er at du kan prøve ting. Du kan se hva spillerne vil ha og kan prøve det ut. Du kan legge det opp over en helg og se hvordan det går og utvikle det mot det fansen liker, sier han til pcgamer.com.

Han avslører også at det er planer for både «Red Alert» og «Tiberium Wars» på plattformen i fremtiden.

- Vi bestemte oss for å velge «Generals» som de første spillene vi bygger under universet, men vi kommer til å utvide etter det, sier han og nevner både «Tiberium» og «Red Alert».

Selv om spillet i utgangspunktet vil bli  gratis via nettsiden, kjører det «Battlefield 3»-motoren Frostbite 2 og kommer til å ha innhold man må betale for.

«Command and Conquer» blir nedlastbar tittel til pc, og ingenting blir sagt om en endelig lansering.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3