Gjør denne røveren comeback?

Skjult «Sly 4»-teaser i «Sly HD Collection».

15. november 2010 10:28

Sucker Punch har vært mest opptatt med «inFAMOUS» og oppfølgeren «inFAMOUS 2» til PlayStation 3 de siste årene.

Allikevel ser det nå ut til at selskapet har tenkt å slippe løs en gammel vaskebjørn igjen, for i forbindelse med slippet av HD-versjonene av plattformklassikerne fra PS2, «Sly»-serien, har de valgt å legge inn en teaser for «Sly 4».

Før tegneseriehelten Cole i «inFAMOUS» til PlayStation 3, stod Sucker Punch nemlig bak en vaskebjørn i «Sly»-serien på PlayStation 2. Men Sly har måttet vente med en utgave på denne generasjonens Sony-konsoll, noe det nå kan bli slutt på.

Ryktene om et nytt spill i «Sly Raccoon»-serien lekket allerede før det første «inFAMOUS»-spillet kom i butikkhyllene. Da dukket det nemlig opp et kinoskilt med tittelen «Sly Cooper 4» i en demo av spillet.

Sucker Punch annonserte i mai 2007 at de jobbet med et fjerde spill i Sly-serien, men bekreftet senere samme år at de heller fokuserer på «inFAMOUS».

«Sly Collection» ble formelt annonsert på E3-spillmessen i Los Angeles i sommer, og skal lanseres til PlayStation 3 i god tid før jul.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3