Gir bort «Mass Effect» til «Black Ops 2»-kunder

- Når universet snakker til deg, bør du lytte.

14. november 2012 10:27

(PressFire.no): I går skrev vi om at noen av dem som kjøpte gigantspillet «Call of Duty: Black Ops II» til pc har på mystisk vis fått «Mass Effect 2» på dvd-plate nummer to.

Activision har ennå ikke kommentert feilen, men utvikleren bak «Mass Effect»-spillene har benyttet anledningen.

- Om dette gjelder deg tror du kanskje at det var en feil, men vi velger å anse det som et tegn. Og når universet snakker til deg, bør du lytte, skriver de i en blogg.

-  Hvis universet mener du burde spille «Mass Effect» akkurat nå, skal vel ikke vi stille oss i veien? Faktisk vil vi hjelpe.

Videre lover de at de femti første som sender inn bilde av seg selv med den «spesielle» platen fra pc-versjonen av «Call of Duty: Black Ops II» får en gratis pc-versjon av «Mass Effect»-trilogien.

Feilene med pc-versjonen av spillet diskuteres på flere forum, men ingen har ennå funnet ut hvor mange det kan være snakk om.

Skulle du være rammet, er det mulig å registrere koden du fikk i den digitale spillbutikken Steam. Da vil hele spillet lastes ned og installeres.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3