Har du kjøpt «Call of Duty Black Ops II» til pc?

Da bør du sjekke plate to.

13. november 2012 15:16

(PressFire.no): Mange spillere som har kjøpt «Call of Duty: Black Ops II» til pc klør seg nå i huet – plate nummer to inneholder nemlig «Mass Effect 2».

Det renner nå inn med meldinger på flere forum fra spillere som ikke forstår hva som kan ha skjedd.

Feil dvd-plate

Under installasjonen av spillet, som kommer på to dvd-plater, blir de bedt om å bytte til plate nummer to. Men når de bytter til den andre plata, som er er merket med grafikk fra «Call of Duty: Black Ops II», fungerer ikke plata som også heter «Mass Effect 2».

Debattene på flere forum handler nå om hva som har skjedd, hvor den heteste teorien omhandler en feil på fabrikken.

- Når jeg setter i plate to, kommer «Mass Effect 2» opp. Er det noe jeg gjør galt? Jeg tror de har rotet til platene, skriver en bruker under navnet Disc 2 Error.

Finnes en løsning

For dem som har mottatt feil plate til pc finnes det imidlertid en løsning – koden til spillet fungerer sammen med Steam. Derfor kan du laste ned spillet via den digitale spillbutikken.

- Start Steam, se gjennom hovedsiden og på bunnen kan du trykke på legg til spill, og legg inn koden på spillboksen og Steam vil laste det ned og installere det, foreslår chuba2 på det offisielle formuet.

Om du ikke har den muligheten, er det nok best å ta kontakt med butikken du kjøpte spillet av.

PressFire har spurt Activision om en kommentar, men har ikke fått svar innen publiseringstid.

«Call of Duty: Black Ops II» ble sluppet til Xbox 360, PlayStation 3 og pc 13. november.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3