Ga du penger til «Leisure Suit Larry»-oppussing?

Nå er det utsatt.

8. mai 2012 14:20

(PressFire.no): Nylig skrev vi at Al Lowe og Replay Games vil pumpe nytt liv i det første «Leisure Suit Larry»-spillet med kronerulling gjennom Kickstarter.

Målet er å pusse opp grafikken og lyden i spillet fra 1987-standard til noe som minner mer om 2012.

Over 14 000 spillere fra hele verden viste sin kjærlighet til spillet ved å putte 3,7 millioner kroner i potten, noe som er mer enn de 2,8 millionene de trengte for å gjennomføre prosjektet.

En milepæl ble derfor nådd, noe som vil si at utviklerne må holde løftet sitt om å legge til flere rom, en ny dame og helt ny dialog i spillet.

Dermed skulle alt være klart for et erotisk eventyr i oktober, som var datoen den nye versjonen skulle være klar.

Oktober-datoen kan du imidlertid bare glemme – nå forteller utviklerne hos Replay Games i et blogginnlegg at de ikke har nubbesjans for at de klarer å holde lovnaden om en oktober-utgivelse:

- Vi hadde opprinnelig planlagt å gi det ut i oktober, men siden vi har designet tonnevis med nye greier er det ikke sjans for at vi når oktober-datoen, skriver Paul Trowe og fortsetter:

- Det er mulig vi klarer desember, men helt ærlig vil jeg heller slippe det utenfor julesesongen og heller pusse masse på det.

Utviklerne har nå startet en utviklingsblogg, hvor du kan følge med på utviklingen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3