«Fuel» viser vei

Ny trailer fra Codemasters neste motorråskinn røper hvilke hjelpemidler du får utdelt for å unngå å rote deg bort i skauen.

24. april 2009 09:36

Mange bilspill velger å gi deg litt hjelp i forhold til å vise hvor du ligger i løypa, eller rettere sagt: hvordan du burde ha kjørt.

«Fuel» stiller ekstra krav til retningssansene, for spillet er digert og flørter med sandkassespill-sjangeren. En ny trailer viser hvordan du skal få litt hjelp i løypa.

MER ENN EN GPS

Spillet er et åpen-verden-racingspill som er lagt til et postapokalyptisk miljø som bærer preg av konsekvensene etter global oppvarming.

Det betyr at du også må tenke på vær, mye vær, i tillegg til konkurrentene i løypa.

Det loves store mengder regn, tornadoer og sandstormer i tillegg til dag-natt-syklus.

Og kanskje litt tåke i dalstrøka innenfor?

Codemasters vet hvordan man skal lage gode bilspill, og det er derfor store forventninger til deres neste prosjekt, «Fuel».

Codemasters står bak «Colin McRae DiRT» og slapp også fjorårets potente «Race Driver: GRID». De jobber for tiden med et F1-spill som kommer på PSP og Wii i år, mens PS3- og 360-eiere må vente til 2010, skrev nettopp IGN. En oppfølger til «DiRT» er også under utvikling, med planlagt release i september 2009.

Les også: «Split/Second» vist under GDC.


Les også: «

Need for Speed»

girer opp.
Les også:
«Forza 3»

før jul?
Les også: Spreke
«

Gran Turismo 5»

-rykter.

«Fuel» er over 14.000 kvadratkilometer stort, med 161.000 kilometer vei så det er fort gjort å kjøre seg vill. Det stiller krav til en god GPS.

Løsningen er en diger, rød pil som hele tiden ligger over hodet ditt, som viser hvor du bør ta veien.

En rykende fersk trailer viser hvordan spillutviklerne har sett for seg følgende scenario: du svingte høyre i stedet for til venstre i offroad-løypa, og befinner deg merpå  tyttebærtur enn i et bilrace, milevis unna idealsporet. Da er det greit å ha konstant retningssans gjennom et slikt system.

«Fuel» er for tiden under utvikling hos franske Asobo Studio og slippes 29. mai til PS3, Xbox 360 og PC.

Se den ferske traileren her:


 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3