Første livstegn fra «Red Steel 2»

Tidligere har vi skrevet om Ubisofts planer om å innovere på Wii gjennom «Red Steel 2». Nå er den første traileren sluppet.

5. mai 2009 03:44

Spillet som er ventet før jul støtter Wii MotionPlus, Nintendos lille vidunderdings som påstås å øke presisjon, treffsikkerhet og følsomhet mens du sveiper og fekter med kontrollerne foran TV'en.

Det som var et av lanseringsspillene til Nintendo Wii, «Red Steel» fra 2006, får dermed en real overhaling denne vinteren.

«RED STEEL 2» OGSÅ TIL PSP?

I følge en pressemelding har nemlig Ubisoft Paris bygd og konsentrert oppfølgeren rundt støtten fra Wii MotionPlus, tilleggsutsyret som slippes til sommeren og som blant annet skal gjøre putten til Tiger Woods enda mer presis.

Les også: «Red Steel 2» støtter Wii MotionPlus.
Les også: Følsom Tiger på vei til Wii.

I likhet med hva Kotaku skriver, spillbloggen som først lekket denne traileren, er det all mulig grunn til å spørre seg hva trailerens påskrift «Destination PlayStation» betyr. For videoen er i sannhetens navn dedikert et Nintendo-spill.

Kanskje betyr denne visningen, som foregikk bak lukkede dører med forhandlere og bransjefolk, at det også dukker opp en PSP-annonsering om litt?

Etter å ha sett traileren er det lett å bli oppglødd, for dette ser ut som et sylskarpt og grovkalibret actionspill.

Vi gleder oss til å se og høre mer under E3 i sommer.

«Red Steel 2» ble nylig offentliggjort, og skal slippes i løpet av 2009 til Nintendo Wii.

Se den nye traileren her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3