Første livstegn fra «Bionic Commando Rearmed 2»

Fersk trailer har lekket ut, til tross for at spilljournalister har fått streng beskjed om ikke å skrive om en oppfølger før senere i dag.

20. april 2010 14:07

Det svenskutviklede «Bionic Command Rearmed» står igjen som det mest vellykkede som Grin-studioet lagde før alt kollapset og utvikleren gikk konkurs i fjor.

På den andre siden av skalaen finner vi «Bionic Commando»-remaken, «Terminator Salvation» og «Wanted: Weapons of Fate» som alle ble tapsprosjekter og/eller fikk hard medfart av kritikere.

Det som «bare» skulle være en påminnelse om at dette relativt obskure Arcade og N64-spillet fra slutten av 80-tallet eksisterte, ble god butikk og fikk også gode anmeldelser med på kjøpet.

Nå er en oppfølger på vei, selv om spilljournalister som var tilstede på et event på Hawaii i forrige uke ikke har lov å skrive om spillet før senere i dag...

Les også: Bionic Commando-utviklere med nytt studio.

NYTT MARVEL VS CAPCOM

Det er en oppfølger til Arcade-spillet det er snakk om, altså ikke remaken som Grin også sto bak.

Det betyr hektisk plattformaction og en utpreget retro-smak med en god del nyheter i forhold til 2008-spillet.

En video befinner seg enn så lenge på Youtube - en filmsnutt du ser nederst i denne saken. Den røper også hvilke plattformer man utvikler til. Dette spillet vil havne på både PSN og XBLA.

PlanetXbox 360 er blant nettsidene som bekrefter spillets eksistens, etter at sperrefristen nå har sprukket fullstendig blant de spillmediene som har vært og sett nærmere på spillet.

Dette er forresten ikke den eneste nyheten som har glippet ut, for det kommer i tillegg et «Marvel vs Capcom 3». Også dette et spill som PlanetXbox360 valgte å lekke med flere detaljer.

Blant det utviklerne fortalte til denne spillnettsiden, er at det er en klassisk 2D-fighter som føles som en hybrid mellom «Marvel vs Capcom 2» og «Street Fighter IV». Man har også bekreftet flere karakterer i spillet – blant dem Wolverine, Spider-Man, Hulken, Magneto og Storm.

Det nye Marvel vs Capcom vil bli solgt på fysisk spilldisk, altså ikke via PSN eller XBLA, og er ventet sluppet enten sent i år eller tidlig 2011, skriver PlanetXbox360.

Se den første videoen til «Bionic Commando Rearmed 2»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3