Frister det med et sesongkort til «Gears of War 3»?

Gir deg rabatt på utvidelser.

30. august 2011 10:02

Microsoft har nå bekreftet at de følger trenden fra blant andre EA Sports og Rockstar, og tilbyr de mest ihuga «Gears of War»-fans muligheten til å handle de nedlastbare utvidelsene som kommer i kjølvannet av «Gears of War 3» med rabatt.  

Først må du handle et såkalt Season Pass som blir tilgjengelig på Xbox LIVE Marketplace fra 20. september, samme dag som spillet er ute i butikkene.

Dette er noe også Rockstar og Take Two vartet opp med i forbindelse med «L.A. Noire» tidligere i år. Også EA Sports har introdusert en lignende variant, der sportsspillfans får tilbud om å teste blant annet «FIFA 12» noen dager før lansering om man handler en såkalt Season Ticket.

Gears-passet vil koste 2400 Microsoft-poeng, som tilsvarer 196 kroner. Dette gir deg 33 prosent rabatt på til sammen fire utvidelser, bekrefter Microsoft. På toppen av det hele får du en eksklusiv pakke; Liquid Metal Weapon Set.

Den første «Gears 3»-utvidelsen slippes i november, men foreløpig er det ikke kjent hva denne og de tre neste vil bestå av.

«Gears of War 3» lanseres eksklusivt til Xbox 360 den 20. september. Samme dato kan du handle «Season Pass» fra XBLA.

Video fra livedemoen på E3 2011 (fra IGN):


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3