Lyst til å tjuvstarte «FIFA 12»-spillingen?

EA Sports har lansert sitt «sesongkort».

2. august 2011 15:38

EA Sports har nå annonsert at deres Season Ticket er rullet ut til Xbox 360. I USA finnes dette både til PlayStation 3 og Xbox 360, men på grunn av at man ikke har klart å oppnå enighet med Sony Europa, er dette sesongkortet bare tilgjengelig på Microsofts konsoll på vårt kontinent. Det har Eurogamer fått bekreftet av EA.

Season Ticket koster 164 kroner (2000 Microsoft-poeng) for ett år, og gir deg en rekke fordeler om du liker sporty spill. Blant annet får du muligheten til å tjuvstarte «FIFA 12»-spillingen tre dager før spillet er ute i butikkene i slutten av september, og får rabatter på nedlastbare utvidelser som slippes til totalt fem EA Sports-titler i løpet av året.

Spillene som er inkludert i dette programmet er «Madden NFL 12», «FIFA 12», «NHL 12», det neste «Tiger Woods PGA Tour» og «NCAA Football 12». Via digital distribusjon på Xbox LIVE Marketplace kan du laste ned det aktuelle spillet tre dager før butikkrelease. Denne versjonen av spillet opphører å virke etter lanseringen – men alle dine Achivements blir overført om du løper for å kjøpe diskversjonen.

- Lar våre største fans bli bedre

I pressemeldingen skriver EA at dette programmet gir fansen mer enn bare muligheten til å tjuvstarte med spillingen. Du får 20 prosent rabatt på nedlastbare utvidelser, «gratis web-innhold», som EA omtaler det som – og anerkjennelse som medlem i denne klubben av betalende sportsspillfans:

Du får nemlig et spesialmerke som dukker opp in-game og på din EA Sports-profil.

- EA Sports Season Ticket er et spennende program for kjernen av våre fans – det lar våre største fans spille tidligere, spille mer og spille bedre enn alle andre, uttaler EA Sports-sjef Peter Moore i pressemeldingen.

- EA Sports Season Ticket er et viktig skritt i retning av å la fansen slutte seg til sportsspillene de elsker gjennom digitale produkter og tjenester. Vi vil fortsette å utvikle EA Sports Season Ticket mens vi vil lytte på hva kundene aller helst vil ha til sin spillopplevelse, sier Moore.  

Programmet til EA Sports har vært på trappene en stund, etter at Andrew Wilson flagget et slikt initiativ litt tidligere i sommer. Dette følger tendensen der tilleggstjenester og medlemskap selges parallelt med spillene, og er i så måte likt det Activision planlegger med «Call of Duty: Elite» - en tjeneste der du kan abonnere på, og får nedlastbare utvidelser gratis om du er betalende medlem.

EA var også tidlig ute med å selge såkalte Online Pass. En ekstra utgift om du har handlet et spill brukt, og vil ha tilgang på onlinedelen. Flere spilldistributører har siden fulgt opp og innført lignende avgifter.

NB! Season Ticket finner du nå i Game Marketplace-menyene på LIVE Marketplace. Søk etter EA Sports og du finner en applikasjon som tar deg et skritt nærmere et slikt sesongkort. Denne legger seg i din liste over Xbox 360-spill. Fra denne blir du introdusert for tilbudet, får informasjon om hva den består av - og kan punge ut for å bli Season Ticket-eier i 12 måneder.

Noen lanseringsdatoer: «Madden NFL 12» lanseres 1. september, «NHL 12» 9. september, «FIFA 12» den 29. september. Det neste Tiger Woods-spillet er enda ikke annonsert. Gratistestingen starter altså tre dager før releasedagen på de aktuelle EA Sports-titlene.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3