Fra «Just Cause» til «Project Mamba»

Svenskenes nye kan være til neste generasjon konsoller.

17. november 2011 10:45

(PressFire.no): I forrige måned dukket det opp litt sladder om at svenske Avalanche Studios har en oppfølger til «Just Cause 2» i produksjon, og at dette spillet ville være lanseringsklart til neste år.

Det ble kontant avfeid av en representant for spillskaperne, som fulgte opp med å si at det ikke vil komme noe nytt fra denne kanten i 2012.

Nå har Avalanche avslørt et nytt spill, kalt «Project Mamba». Det er New York-avdelingen som lager spillet, og man tar sikte på å ha spillet ferdig i 2014, skriver Eurogamer. For å få fres på prosjektet, planlegger man å ansette 50 nye i løpet av de neste 12 månedene.

At det ikke er ferdig før om tre år, gjør at man kan mistenke at «Project Mamba» er myntet på de neste konsollene fra Microsoft og Sony, men det skal også utvikles for pc.

Noe av grunnen til det er at David Grijns i Avalanche i sommer fortalte Eurogamer at de har fått nyss i at vi vil ha fått nye konsoller på markedet innen 2014.Grijns har fortid fra Atari og Activision, og er ansvarlig for det nyåpnede studioet i Manhattan.

Avalanche sto bak det nylig lanserte Xbox LIVE-spillet «Renegade Ops», et spill som vår anmelder koste seg voldsomt i selskap med.

Foreløpig vet vi fint lite om dette nye spillet, annet enn at kodenavnet er «Project Mamba». Det er grunnen til at bildet i saken er hentet fra fjorårets «Just Cause 2».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3