Fra «Enslaved» til «The Last of Us»

- Endelig kan jeg slutte å lyve, sier designeren.

12. desember 2011 11:38

(PressFire.no): Natt til søndag ble det avduket at det er «Uncharted»-studioet Naughty Dog som utvikler «The Last of Us».

Spillets handling er satt i en postapokalyptisk fremtid hvor en sykdom har utslettet store deler av menneskeheten og naturen har begynt å ta tilbake landskapet.

Noen påpekte at det grafiske uttrykket i «The Last of Us» minner om fjorårets «Enslaved» fra britiske Ninja Theory, og det viser seg nå at det er en grunn til akkurat dét – designeren fra «Enslaved» jobber nemlig også på «The Last of Us».

Det er designeren Mark Richard Davies selv som avslørte det via en melding på mikrobloggenettstedet Twitter.

- Okei, jeg jobbet aldri på «Uncharted 3» - jeg jobbet i virkeligheten med dette, skriver han, og linker til en trailer for «The Last of Us».

- Endelig kan jeg stoppe å lyve, skriver han videre.

Et av kjennetegnene i «Enslaved» er blandingen mellom en herjet verden og grønn natur, noe som også blir å finne i PlayStation 3-spillet «The Last of Us».

Kritikerroste «Enslaved» ble ikke den salgssuksessen «Heavenly Sword»-studioet Ninja Theory hadde håpet på, men selskapet er nå i gang med å puste nytt liv i «Devil May Cry»-serien for Capcom.

Ingen utgivelsesdato for «The Last of Us» er enda avduket.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3