Nå telles det ned til en «Half-Life»-relatert kunngjøring

3. mai 2015 14:38

Oppgradert

Prosjektet «Black Mesa» er en total, vakker oppussing av det legendariske spillet - med oppgradert grafikk og lyd, samt alt som man behøver for en moderne spillopplevelse.

Nå ser det ut som vi får servert neste episode.

Modderne som står bak, har vunnet priser for arbeidet de har gjort siden 2005, selv om det første «Black Mesa»-spillet ikke ble sluppet før 2012

Episodeforsettning? 

I 2012 kunngjorde de slippet via en nedtelling på deres offisielle hjemmeside. Også nå er det en «hemmelig» nedtelling på gang, som man finner ved å klikke på tv-en på hjemmesiden.  

I skrivende stund er det rundt to døgn igjen på klokka. Mon tro om det er «Half-Life Episode 2» som har fått nye klær og er på vei å bli avslørt?

Eller handler nedtellingen om at «Black Mesa» endelig slippes via Steam? Eller kanskje en kombinasjon?

I 2012 ble «Black Mesa» lagt opp på Steam Greenlight, der spillsamfunnet selv går sammen for å stemme over hvilke spill de vil se på spillmarkedstjenesten. «Black Mesa» gikk igjennom nåløyet for lenge siden, men har fortsatt ikke fått en Steam-lansering.  

 

«Black Mesa» er et fullverdig spill med åtte timers spilletid, og kan lastes ned via deres hjemmeside. Neste episode er planlagt å slippes direkte via Steam. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3