Første drypp om «FIFA»-arvtakeren

EA skryter av innholdet.

11. april 2023 14:06

(PressFire.no): EA har løftet litt på sløret for deres kommende «EA Sports FC», som tar over for «FIFA»-serien i år.

Organisasjonen FIFA krevde angivelig langt mer for å låne ut navnet sitt denne gangen, og EA valgt som kjent å ikke fornye avtalen.

I tillegg til å vise den nye logoen til spillet (inspirert av polygoner i spill og trekantene i Ultimate Team, sier EA), så skrytes det også av innholdet i det kommende spillet.

Premier League, Champions League, Europa League, Conference ​League, Women's Champions League, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Serie A, CONMEBOL, Women's Super League, NWSL, Championship, League 1, League 2, MLS, Eredivisie, Liga Portugal, K League, RSL, CSL og den skotske Premier League er blant seriene og cupene som fremheves av EA.

Eliteserien er ikke nevnt enda, men vi tipper den norske toppdivisjonen er med også denne gangen.

FIFA på sin side skal lage et eget spill som bærer navnet videre. Akkurat hva det vil bli, og hva det vil inneholde, vites ikke, men FIFA-president Gianni Infantino virker trygg på at spillet blir bra.

– Det neste «FIFA»-spillet, «FIFA 25», 26, 27 og så videre, vil alltid være det beste e-spillet for jenter og gutter, sa Infantino for noen uker siden.

Mer info om «EA Sports FC» skal komme i juli.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3