«FIFA 10»-demo snart

I september kan du spille «FIFA 10»-demoen, og få en reprise på den dramatiske Champions League-semi'en som en viss nordmann avgjorde i vår.

25. august 2009 09:22

EA har annonsert at de har en demo av «FIFA 10» klar 10. september. Og det til både PS3, Xbox 360 og PC.

Tre uker senere, 2. oktober, er spillet ute i hyllene så du har nok av tid til å teste ut de nye funksjonene i spillet - blant annet 360-gradersdriblingen som EA snakket om under GamesCom i Köln sist uke.

Les også: Les om «FIFA 10»

-nyhetene.
Les også: Norske toner i
«FIFA 10»

.

I demoen kan du velge mellom et lite knippe lag, og kun spille oppvisningskamp. Chelsea, Barcelona, Juventus, Bayern München, Marseilles og - kanskje litt uventet: Chicago Fire er alle med.

Sistnevnte for å sjarmere potensielle fotballfans i USA, som for øvrig får FIFA-demoen sju dager senere enn Europa. EA sier også at du vil kunne laste opp videoer til EA Football World.

PS: Utgiveren sier ingenting om Tom Henning Øvrebø blir mannen med fløyta i denne demoen, så det beste laget vil forhåpentligvis vinne om du gjør en reprise på Chelsea - Barcelona...

Se den nyeste videoen som tar for seg noen av nyhetene i «FIFA 10»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3