EA kom med nye «FIFA 10»-detaljer

«FIFA 10» skal la deg danne lag med venner, og vinne pokaler med ditt eget ansikt påklistret.

18. august 2009 18:46

Under EA sin GamesCom-brief fikk «FIFA 10» æren av å åpne ballet. Etter et frekt trailershow, ble EA Sports' Peter Moore ropt opp for å introdusere flere detaljer rundt deres kanskje største kronjuvel, «FIFA 10».

Produsentene av spillet, fra studioet i EA Vancouver, inntok scenen og kunne kaste lys mot et økt fokus på onlinespilling og nye muligheter du får til å runddrible Torres og Scholes til høsten.

Her finner du alle sakene fra GamesCon.

FIFA VOKSER ONLINE

Den nye spillmodusen, kalt Virtual Pro, lar deg avfotografere ditt skjønne ansikt, og skape en spiller som ligner deg selv.

Videre kan du importere bildet til nettet og fortsette med ansiktsløfninger om du føler for det, helt til du mener alt sitter.

Resultatet kan så transplanteres til en ekte, profesjonell spiller.

Du kan også hente ansiktene til kjente om du trenger flere lagkamerater du drar kjensel på.

Gjennom prestasjonene dine kan du låse opp egenskaper hos spilleren du velger, og også skape en klubb som du så kan ta med online for å konkurrere.

Les også: Röyksopp og Datarock i «FIFA 10».
Se også: Skjermbilder fra spillet.

EA fortsatte briefen i Köln med å fortelle om økt fokus på nedlastbart innhold i FIFA, og introduserer samtidig at deres Live Season sparker i gang i september.

Live Season er oppdateringene som sørger for at form og variasjoner hos spillere, inkludert målteft og skader, blir integrert i din liga.

Videre fokuserte EA på å fortelle om økt mulighet til å påvirke detaljene i spillet, for å få de ørsmå nyansene til å sitte i avgjørende øyeblikk. Blant annet har du 360 graders driblefrihet, og kan gå inn og selv editere og ta opp måten spillerne timer løpene sine på.

Deretter kan du selv bestemme når løpene skal starte og hvordan du vil ha de.

Sist men ikke minst: EA lover mer følsomhet og større kontroll over ballen, og bedyret fra scenen i Köln at de har brukt 70 prosent av utviklingstiden på å lytte til brukerne som har returnert ønsker til spillet.

«FIFA 10» kommer til en hel rekke plattformer i høst, nærmere bestemt 2. oktober. Spillet blir tilgjengelig på DS, Wii, PSP, PS2, PS3, Xbox 360 og PC.

Se ny FIFA 10-trailer, som demonstrerer flere av nyhetene:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3