Feirer piratdagen med gratis spill

LucasArrrts og Telltale delerrrr ut grrratis «Tales of Monkey Island»-episode. Arrrgh!

18. september 2009 14:26

Hva er vel mer naturlig enn å spille litt Monkey Island i anledning den store pirat-dagen? Det synes LucasArts og Telltale Games også, og deler dermed ut gratis spill til gryende pirater verden over.

I pressemeldingen annonserer LucasArts og Telltale at de, i løpet av dagen den 19. september, vil dele ut første episode av «Tales of Monkey Island» helt gratis.

LOVLIG PIRATKOPIERING FOR EN DAG

For de uinnvidde kan vi fortelle at «Tales of Monkey Island» er LucasArts nye satsing på Monkey Island-serien, og er en episodebasert serie hvor du kan kjøpe episodene i separate pakker.

Den første episoden het «Tales of Monkey Island: Launch of the Screaming Narwhal», hvor vår anmelder brukte ord som «utrolig», «genuin», «bukser» og «grog».

Alt dette, og mer, i én og samme tekst.

Les også: Vi møtte Monkey Island-produsenten på E3 i sommer.

I tillegg vil de tilby en 50% prisreduksjon på «The Secret of Monkey Island: Special Edition» på både iPod, iPod Touch, Steam og Direct2Drive frem til 21. september.

«The Secret of Monkey Island: Special Edition» er en ny versjon av ultraklassikeren fra 1990, med ny grafikk og noe nytt innhold. Det er fremdeles mulig å spille spillet slik det var i gamle dager ved å bytte mellom versjonene.

Den internasjonele snakk-som-en-pirat-dagen ble startet av to pirat-elskende fyrer fra Oregon i 1995, og nå feires dagen hvert år den 19. september over hele verden. Spesielt på internett selvfølgelig. Arrgh!

På nettsiden www.playlikeapirate.com kan du følge med på nedtellingen til hvor du kan sikre deg en helt gratis versjon, og dermed slipper å piratkopiere spillet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3