Monkey Island gjør comeback

Den høyt elskede eventyrserien «Monkey Island» gjenoppstår nå fra graven.

4. juni 2009 10:59

LOS ANGELES (PressFire): For alle de som opplevde gullalderen til pek- og klikk-eventyrspillene, har Monkey Island-serien en helt spesiell plass i hjertet.

Den unike og absurde humoren med den minst like fantastiske atmosfæren gjorde at fans aldri ble lei av å spille spillene på ny og ny.

Her finner du flere av våre E3-saker.

Under spillmessen E3 i Los Angeles ble det klart at det er duket for muligheten til å gjenoppleve mesterverket «The Secret of Monkey Island» på PC og Xbox Live Arcade.

Grafikken har blitt pusset opp, men beholder allikevel den samme humoren og holder seg tro til originalen på mer enn én måte.

FEM NYE EPISODER

I tillegg har Telltale Games fått oppgaven med å lage fem nye episoder i Monkey Island-serien.

De nye episodene har fått navnet «Tales of Monkey Island» og skal slippes på PC og WiiWare.

Joel Dreskin fra Telltale Games kunne fortelle at det er mange veteraner fra Monkey Island-serien som har vært involvert.

- Flere av skuespillerne som har gjort stemmer i de andre spillene, har også lånt stemmene sine til de nye episodene.

- Både Guybrush og Elaine er fremført av samme skuespillerne som før. Det er også flere veteraner som har vært involvert i utviklingen av serien som også jobber med dette spillet, sa han.


«The Secret of Monkey Island Special Edition» slippes til XBLA og PC i løpet av sommeren 2009.

Første episode i «Tales of Monkey Island» slippes til PC og Wiiware 7. juli.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3