«Far Cry 3» er under utvikling

Ubisofts Kevin Shortt bekrefter at utviklingen av et tredje Far Cry-spill er i gang.

25. november 2009 12:12

Under en pressedag i forbindelse med «Avatar: The Video Game», som Ubisoft har utviklet med velsignelse av regissør James Cameron, ble Ubisofts manusforfatter Kevin Shorrt spurt om et «Far Cry 3» - etter at han tidligere i løpet av seansen hadde referert til nettopp denne spillserien.

Les også: James Cameron kastet glans over Ubisofts E3-brief.


Les også: «Avatar: The Video Game» slippes i desember.Det britiske magasinet Official PlayStation Magazine spurte om han jobbet med et «Far Cry 3».

- Nei, jeg gjør ikke det, men jeg vet at teamet gjør det og det jeg har sett ser temmelig spennende ut, fortalte Shorrt i følge CVG.

Forgjengeren, «Far Cry 2», ble sluppet i fjor høst til fine kritikker. Dette spillet var utviklet av Ubisofts Montreal-studio mens det aller første «Far Cry» var det Crytek som var ansvarlige for.

«Far Cry 2» tok oss med til Afrika og bød et helt annet spillmiljø enn «Far Cry» som fant sted i et frodig tropisk klima. Det var ingen direkte oppfølger, for i tillegg til å flytte handlingen til Afrika ble vi også introdusert for nye karakterer og nytt gameplay med vekt på frihet.

Se trailer fra «Far Cry 2»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3