«Avatar: The Game» med dato

Spillet slippes to uker før filmen, bekrefter utgiver Ubisoft.

23. oktober 2009 09:40

James Cameron hadde tatt turen til E3 i Los Angeles i sommer for å fortelle om «Avatar»-prosjektet.

Den eksentriske filmskaperen lovpriste samarbeidsklimaet han og teamet opplevde da Ubisoft kom på banen og lanserte sine idéer til hvordan et spill kunne gli fint inn i universet han har skapt til sin neste kinofilm.

Les også: Cameron og Pele kastet glans over Ubisofts E3-brief.

Nå bekrefter Ubisoft at spillet kommer ut i Europa den 4. desember, i følge Eurogamer. Det er to uker før filmen får premiere.

Filmen og spillet er lagt til den frodige planeten Pandora, men likheten mellom spillet «Avatar» og filmen stopper på mange måter der. Spillskaperne har nemlig stått fritt til å lage sin egen handling lagt til universet Cameron og kompani har skisset opp for Ubisoft.

Cameron fortalte under sin halvtimes presentasjon på E3 at han stilte teknologi til rådighet overfor spillutviklerne, og at samarbeidet bar frukter.

Ubisoft annonserte i samme slengen datoene til to andre spill: «C.O.P: The Recruit» og «Shaun White Snowboarding: World Stage». Begge titlene kommer ut samme dag, 13. november.

4. desember får verden selv dømme resultatet av Camerons samarbeid med Ubisoft. Da slippes spillet til PS3, Xbox 360, PC, Wii og PSP. Filmen har verdenspremiere 18. desember.

Se trailer fra spillet:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3