Annonse
Annonse
Fansen raser mot det nye «Pokémon»-spillet
Kritiserer innhold og grafikk i spillet etter kutt i antall pokémon.

Fansen raser mot det nye «Pokémon»-spillet

Kritiserer innhold og grafikk i spillet etter kutt i antall pokémon.
3:57
13:54
Utvikler
Utgiver
Slippdato
Plattformer
13:54
3:57

(PressFire.no): Nintendo, The Pokémon Company og utvikler av det neste «Pokémon»-spillet, Game Freak, får alle hard medfart av fansen i etterkant av spillmessa E3.

Det var her selskapene både viste fram «Pokémon Sword / Shield» i trailerform og gikk mer detaljert gjennom det i en direktesendt presentasjon – hvor både utforsking og kamper ble vist fram.

Resultatet var en hakket mindre entusiastisk respons enn de sannsynligvis hadde sett for seg.

Det hele startet da det ble klart at ikke alle pokémon fra de forrige spillene vil være tilgjengelige, dette fordi det er for mye arbeid å skulle modellere og animere alle sammen – skal vi tro spillets regissør Junichi Masuda.

Han forklarte kappingen i antallet pokémon med at de nå har mulighet til å tillegge spillet langt større detaljrikdom, en kommentar som ikke har falt i god fisk.

I sosiale medier raser fansen mot kuttet i antallet lommemonstre, men nå får også spillets tekniske prestasjoner så ørene flagrer.

Spesielt de åpne delene i spillet får gjennomgå. Spillets åpne områder er der du fanger ville pokémon, men kritiseres for å være tomme, sjelløse og ha svært dårlig grafikk.

- Dette er på en plattform som har spill som «Breath of the Wild» og «Mario Odyssey», skriver en på Reddit. Seriens under-reddit er stappfull av memes og kritikk mot spillet som påpeker grafiske mangler.

Også spillets animasjoner betegnes som elendige, og på YouTube og Twitter har det blitt postet flere videoer som viser at pokémon bare glir rundt i verdenen og at flyvende pokémon henger i løse luften. I en kamp virker det som om det mangler animasjoner når Scorbunny bruker Double Kick mot Bunnelby.

Flere påpeker at dette er en av verdens mest innbringende spillserier, og at utviklerne burde bruke maskinkraften i Switch – som er betydelig kraftigere enn 3DS, plattformen hvor forrige spill i hovedserien var.

I tillegg har også spillets nye gimmick, hvor du kan gjøre en pokémon kjempestor, blitt kritisert. Mest fordi det har betydd at Mega Evolutions ikke lenger er med.

Spillets E3-gjennomgang har i skrivende stund 18 000 likes og 64 000 dislikes på YouTube.

Se alle Rad Crew-artikler (og podcaster) på Podcast-sidene.
Les alle våre «Den gangen da...»-tekster på undersiden her, eller se andre retrosaker her.
Les mer om spillrelaterte ting som skjer i Norge på vår underside her.
Les mer om e-sport og konkurransespilling på vår underside her.
Les flere meninger på vår samleside her.
Mer om:
Mer om:
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3
Mer om:
Oppsummering
Positivt
Negativt
Skjermbilder (klikk for større)
No items found.
Andre artikler om emnet
No items found.
Andre artikler

Fansen raser mot det nye «Pokémon»-spillet

Positivt
Negativt
Annonse
Ansvarlig redaktør: Jarle Hrafn Grindhaug
Redaksjonssjef: Erik Fossum