Grookey, Scorbunny og Sobble.

(PressFire.no): Nintendo har løftet litt mer på skjørtekanten når det kommer til det nyeste «Pokémon»-spillet, som skal lanseres til Switch.

I en Direct-sending (som du kan se om igjen i bunnen her) viste de litt mer om hvordan kamper skal fungere, og litt mer om starten på spillet.

Du skal her besøke Galar-regionen, og denne gangen er rivalen din bror av regionens store stjerne, Leon. Han heter Hop, og dere velger begge starter-pokémons blant Grookey, Scorbunny og Sobble.

Gjennom spillet vil du få hjelp av Prof. Magnolia og hennes barnebarn Sonia.

Nytt i dette spillet er at dine pokémons kan jekkes opp i størrelse, der et spesielt armbånd gjør at du kan forstørre pokéballen du kaster, noe som gjør at selve pokémonen også blir større. Utviklerne kaller dette «dynamaxing» en pokémon.

Dette for å kunne slåss mot ekstra store pokémon, og du trenger også en diger pokéball for å fange disse. Du kan bare «dynamaxe» én gang per kamp, og effekten varer i bare tre runder.

Selvfølgelig er det også en drøss nye lommemonstre, som Wooloo, Gossifleur og Drednaw. Før dette spillet kommer er det 807 forskjellige å samle, og vi tipper det kommer rundt hundre nye med «Sword» og «Shield».

De to legendariske pokémonene, som er to superbikkjer med sverd og skjold, respektivt, heter for øvrig Zacian og Zamazenta – uten at vi vet så mye mer enn det.

Fire spillere kan også slå seg sammen via nettspilling for å takle raid-kamper mot kraftige pokémons. Bare én av de fire kan dynamaxe sin slåsskjempe, og de tre andre må hjelpe til.

For første gang vil serien nå også ha egne «free roam»-områder der du kan vandre rundt fritt med full kamerakontroll. Dette er mellom spillets mange byer og «låste» områder.

De to variantene av spillet, altså «Pokémon Sword» og «Pokémon Shield» kommer 15. november i år.

Annonse

Kommentarer