«Fallout: New Vegas» fortsetter kun på Xbox 360

Bethesda har kunngjort første dose med nedlastbart innhold.

18. oktober 2010 19:21

I samme stil som da «Fallout 3»-utvidelsene først ble rullet ut, har Bethesda kunngjort et samarbeid med Microsoft som gjør at «Fallout: New Vegas» fortsetter eksklusivt på Xbox 360. I hvert fall i første omgang.

Det er ikke noe sjokk at Bethesda Softworks nå annonserer at det kommer nedlastbart innhold til spillet som lanseres denne uken. Men kanskje det er litt skuffende for alle som ikke eier en Xbox 360 å registrere at de blir pent nødt til å vente med å få kloa i den første dosen bonusinnhold, som pressemeldingen sier skal slippes i løpet av 2010.

I kjølvannet av «Fallout 3» ble de digitale pakkene som utvidet spillopplevelsen bare gjort tilgjengelig til PC og Xbox 360, før PlayStation 3 omsider ble inkludert noen måneder senere. Denne gang blir eksklusiviteten kun forbeholdt 360-eiere.

Bethesda skriver at den første nedlastbare utvidelsen skal ut «før jul» og at det altså bare skjer via Xbox 360s LIVE Marketplace-tjeneste.

- Vi er fornøyde med å kunne fortsette partnerskapet mellom Bethesda og Microsoft, og bygge videre på suksessen til utvidelsene fra «Fallout 3» på Xbox LIVE, sier Pete Hines fra utgiveren i en pressemelding.

- Fansen vil nok en gang få muligheten til å fortsette deres opplevelser i Fallout-universet med utvidelsespakkene som er planlagt etter lanseringen av spillet.

Legg merke til at man bruker flertallsbetegnelse her - så man kan altså forvente enda flere pakker til spillet enn den ene førjulspresangen som nå blir forskuttert.

«Fallout 3» stanset ikke før man hadde rullet ut tilsammen fem slike nedlastbare utvidelser. Det loves flere detaljer rundt hva slags innhold det er snakk om først etter at «Fallout: New Vegas» er sluppet, og kanskje vi da også får vite noe om hvor langvarig Xbox 360-eksklusiviteten blir.

Utvikleren har valgt å låse «New Vegas» ved hovedhistoriens slutt, noe som betyr at du ikke har mulighet til å gå tilbake for å løse sideoppdrag og nyte mer av atmosfæren i spillet når du har sett finalen utspille seg. Det er ikke utenkelig at de nedlastbare utvidelsene vil gi deg muligheten til å bruke mer tid i denne postapokalyptiske verdenen.


«Fallout: New Vegas» slippes 22. oktober til PlayStation 3, PC og Xbox 360.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3