«Fable III» til PC?

Jobbutlysning hos Lionhead Studios avslører PC-planer, og Peter Molyneux legger igjen nye hint i videointervju.

12. mars 2010 15:11

Fable-sjefen Peter Molyneux har vært i San Francisco denne uken for å snakke om «Fable III», noe som gir en garanti om frisk uttalelser, spekulasjoner og noen nye detaljer fra spillet.

Molyneux er en snakkesalig spillskaper – og bare i løpet av GDC kunne han både avsløre at John Cleese skal portrettere en butler i «Fable III», og kom med noen friske salgsmål for sitt neste spill.

Her finner du flere nyheter fra GDC.
Se ferske skjermbilder fra
«Fable III».

SATSER PÅ SAMARBEIDSMODUS

I videointervjuet med GameSpot forteller han mer om det vi allerede visste.

At man har totalrenovert menyene og forenklet disse til det tredje Fable-spillet.

Dette er gjort for å gjøre opplevelsen sømløs og enkel å forstå. Borte vekk er alle tunge tekstforklaringer og innviklet menymanøvrering.

Og det er her John Cleese kommer inn i bildet, som din veileder i den nye menyen – som i realiteten er et 3D-spillområde der du trasker rundt og gjør valgene med spillfiguren din - snarere enn å være nødt til å trykke deg gjennom dype menyer.

Men Molyneux hinter også om ting han ikke har snakket om enda. Som hvilke plattformer spillet skal ut på. At Xbox 360 er hovedplattformen er det liten tvil om, men i intervjuet går han langt i å forskuttere at det kan dukke opp en PC-versjon av «Fable III» også.

- Det er noen ting man enda ikke har fått se. Vi kommer til å ville snakke med verden om Natal, vi vil snakke med verden om co-op og hva vi vil gjøre med samarbeidsmodusen – vi gjør noen fantastiske ting med det. Og vi har enda ikke vist dere noe om hvordan det føles, og hvordan gameplayet endres når du blir konge. Og vi har enda ikke snakket om det blir andre plattformer for Fable, sier Molyneux kryptisk i Gamespot-intervjuet.

Han forskutterer også en «søt overraskelse» som kommer ut før spillet lanseres, og nevner selv hvordan man ga ut Pub Games på Xbox LIVE like før «Fable II» ble sluppet. Denne gang nevner Molyneux at det vil være mer fokusert på historien og sosial spilling.

Det kan høres ut som en avstikker, en prolog, med Natal-støtte?

PC-konspirasjonsteoriene øker i omfang etter at VG247 fant en jobbutlysning hos Lionhead Studios som spesifiserer oppgaver med å konvertere og vedlikeholde nettverkskoden fra Xbox 360-versjonen av spillet over til PC-versjonen. Og å få disse til å fungere sammen.


«Fable III» ventet lansert før jul i år.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3