Få verdensherredømme i bytte mot 16 kroner

«RISK: Factions» og «Beyond Good and Evil HD» til gi-bort-pris på Xbox 360 - bare i dag.

28. november 2011 15:14

(PressFire.no): Som vi var innom vår oppsummerende sak over digitale spillgodbiter på fredag, var det varslet at Microsoft ville jekke ned prisene på et utvalg Arcade-titler også i dag, mandag.

Etter Thanksgiving, og shoppinggalskap på Black Friday, følger flere nettbutikker opp med Cyber Monday der det er flust av gode tilbud å spore opp på ymse onlinebutikker.

Det er også tilfelle på Xbox LIVE Marketplace i dag, der fire Arcade-spill er på salg i dag:

En litt annen vri på RISK

Litt om «RISK: Factions» først. Dette er en variant av det kjente brettspillet som ble lansert først til Xbox 360 i fjor sommer, og er skreddersydd for konsoll. (Senere kom spillet også til PS3 og pc. Det har også blitt lansert en Facebook-versjon).

Du kan enten spille en klassisk, mer konservativ variant av RISK, eller prøve deg på en kampanje med litt nytenkning - og en morsom kamp mot blant annet roboter, katter og zombier på veien mot verdensherredømme.

Det er et spill som har strategisk dybde, på tross av en morsom ramme rundt. Og du kan selvsagt spille det online (2-5) om du føler for det. 

Spillet koster vanligvis 800 Microsoft-poeng, men er nå i dag mulig å handle for 200 Microsoft-poeng (som tilsvarer omtrent 16 kroner).

Klassiker fra Ancel

«Beyond Good and Evil HD» kom ut til PS3 og Xbox 360 tidligere i år, og er en restaurert versjon av en skikkelig eventyrklassiker signert Michel Ancel.

Dette spillet koster 19 kroner på Xbox LIVE Marketplace – bare i dag. (Normal pris er 65 kroner).

Les vår anmeldelse av «RISK Factions» her.
Les vår anmeldelse av «Beyond Good and Evil HD» her.

De to siste som er på mandagssalg er «Mortal Kombat Arcade Kollection» (nå 32 kroner, vanligvis 65) og «Dungeons & Dragons Daggerdale» (49 kroner, som er halv pris).

Sistnevnte er mildt sagt ikke en god investering, ifølge vår anmelder. Men om du har lyst til å oppleve de tre første Mortal Kombat-arkadespillene i én pakke, med onlinemuligheter, er dette et langt bedre kjøp.

Mer informasjon om disse fire tilbudsspillene, som du kan handle til sterkt reduserte priser bare i dag, finner du på Major Nelson-bloggen. Følger du lenkene til hvert enkelt spill, kan du handle spillene allerede nå – og legge de til i nedlastingskø fra nettleseren.

Trailer fra «Beyond Good and Evil HD»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3