Er NFT-er på vei inn i «Pokémon»?

Jobbutlysning hinter om krypto-utvikling.

14. mars 2023 11:59

(PressFire.no): Det største rushet av NFT-er og andre kryptobaserte spill har gått litt over, og vi har sett at markedet har korrigert seg selv til en viss grad (og kollapset helt på enkelte områder).

Men det er fortsatt en del spillselskaper som ønsker å fortsette utviklingen – blant annet har Square Enix gjentatte ganger sagt at de investerer stort på området.

Nå virker det også som The Pokémon Company ønsker å komme seg inn på markedet, om vi skal tolke en stillingsutlysning på LinkedIn.

I stillingsutlysningen kommer det fram at selskapet leter etter en person som skal lede et nytt internt prosjekt for å utforske nye idéer og prosjekter – og utvikle systemer for testingen av disse.

I beskrivelsen står det at søkere må ha «dyp kjennskap og forståelse for Web3, inkludert blokk​jedeteknologi, NFT og/eller metaverset».

I tillegg må personen være «dypt koblet til et nettverk av investorer og entreprenører i teknologisektorer innenfor Web3 og metaverse».

Det skal sies at dette ikke er en bekreftelse på noe som helst, og kan bare være et stort selskap som forsøker å se om disse områdene er verd å holde på med. På den andre siden så kan det jo være starten på samling av Pokémon-NFT-er.

Hvor mye går en shiny Charizard for i disse dager?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3