Er dette «Resident Evil 6»?

Mystisk markedskampanje peker mot det.

19. januar 2012 09:04

(PressFire.no): Etter at en viral markedsføringskampanje som forkynner budskapet «No Hope Left» og datoen 19.01.2012 nylig dukket opp på nettet, har spekulasjonene haglet. En egen blogg med videoer og bilder har også satt spekulasjonene i gang om hva som skal avdukes.

Det skal også ha dukket opp reklameplakater som ligner på graffiti i England, mens bildene på bloggen viser graffiti også i andre deler av verden.

En journalist hos thesixthaxis.com skal imidlertid ha fått reklamefirmaet Primesight i tale, som bekreftet at reklameplakatene i London kommer fra den japanske spillgiganten Capcom – selskapet bak «Resident Evil»-serien.

I tillegg ligner den ene bokstaven i graffitien mistenkelig mye på det velkjente biohazard-tegnet som har blitt brukt i «Resident Evil»-serien.

Skal man analysere innholdet i markedskampanjebloggen, kan det se ut som handlingen vil foregå i både USA, Sør-Amerika, Europa, Afrika og Asia.

Et bilde på bloggen viser også graffiti et sted i Kina, noe som kan se ut til å bekrefte ryktene vi skrev om tidlig i desember.

I det forrige spillet, som kom i 2009, var handlingen satt til Afrika.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3