Tar «Resident Evil 6» turen til Kina?

Skuespiller kan ha avslørt «reiseplanene».

1. desember 2011 09:53

(PressFire.no): Capcom og folka bak den populære «Resident Evil»-serien liker å utforske ulike deler av verden i spillene sine. Det forrige, «Resident Evil 5», fant sted i Afrika. «Resident Evil 4» i vår del av verden.

En stemmeskuespiller, som hevder hun har vært sysselsatt med et nytt spill i denne serien, sier hun portretterer rollen som en «kinesisk landsbyboer/zombie». Det er The Silent Chief som har snust opp CV-en til Wendy Mok.

Kinesiske Wendy Mok har forøvrig også bidratt i «Dead Island», så hun har litt zombieerfaring.

Capcom har foreløpig ikke sagt noe om «Resident Evil 6». I stedet har de fullt fokus på «Resident Evil: Operation Raccoon City». Dette spin off-spillet blir lansert tidlig neste år.

Handlingen utspiller seg et sted mellom «Resident Evil 2» og «Resident Evil 3: Nemesis». T-viruset har omgjort beboerne i Raccoon City til frådende vandøde, og du som spiller inntar rollen som soldat i Umbrella Security Service.

3DS-spillet «Resident Evil: Revelations» blir også lansert tidlig neste år. Og etter det er vel veien åpen for «Resident Evil 6»?

Før lanseringen av «Resident Evil 5» hintet sjefsprodusent Jun Takeuchi om at «Resident Evil 6» kommer til å bli en slags ny start. Til 1UP sa han at en frisk start – en såkalt reboot – er helt nødvendig.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3