Er dette «Gears of War» med Kinect?

Ryktene tiltar.

9. februar 2011 13:09

Ryktene om at Epic jobbet med et «Gears of War»-spill med støtte for Microsofts bevegelsessensor, Kinect, har etter hvert blitt en gjenganger.

Nå har disse ryktene fått ny vind i seilene – for ifølge Kotaku har ikke bare sikre kilder bekreftet spillets eksistens, men også lekket at det blir en såkalt on rails shooter.

Det betyr at spilleren aldri styrer selve figuren i spillet, men kun tar seg av skytingen.

Ifølge Kotaku skal en demo av spillet også ha avslørt at flere sekvenser fra «Gears of War 2» har blitt brukt. Epic har registrert navnet «Gears of War: Exile», som nå antas å være navnet på det nye, Kinect-baserte «Gears of War»-spillet. Navnet ble avslørt i forbindelse med den nye samlepakken med «Gears of War».

De annonserte også i fjor at de ville avsløre noe nytt under Spike TVs prisutdeling i desember, men trakk seg i siste liten. Ifølge Eurogamer forklarte «Gears of War»-produsenten Cliff Bleszinski det med at «timingen ikke var riktig».

«Gears of War»-fans kjenner kanskje arytmiske hjerteslag og at svetten begynner å piple ved tanken om Kinect-støtte i «Gears of War»-serien, men utviklerne har påpekt at «Gears of War 3» ikke vil få støtte for bevegelsessensoren.

«Gears of War 3» utvikles eksklusivt til Xbox 360 og skal slippes til høsten. Så langt har ikke Microsoft sagt noe om det påståtte Kinect-sidesporet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3