Her er «Gears of War»-pakken

Samtidig er det lagt igjen spor av et helt nytt Gears-prosjekt.

19. januar 2011 09:59

Microsoft har bekreftet innholdet til samlingen kalt «Gears of War Triple Pack», etter at denne ble avslørt av nettbutikker like før årsskiftet.

Da opererte blant annet GameStops nettbutikk med tittelen «Gears of War Ultimate», men Microsoft sa overfor IGN at navnet ikke var endelig. I tillegg til å inneholde de to første Gears of War-spillene, er også nedlastbare utvidelser og kartpakker inkludert.

Hva er egentlig «Gears of War: Exile»?

Når det gjelder utvidelsene til det første «Gears of War», kalt Map Pack 1 og Hidden Fronts Map Pack, får du tilgang til å laste disse ned gratis via LIVE Marketplace om du handler «Gears of War Triple Pack».

Denne samlingen lanseres i midten av februar, og er priset til 29.99 dollar – som er nesten halvparten av hva et nytt spill koster. (Norsk dato og pris er enda ikke annonsert).

Samtidig med dette har det dukket opp spor av et helt nytt merkenavn som Epic Games har sikret seg; «Gears of War: Exile».

Epic Games hadde ikke lyst til å kommentere eller forklare hva dette dreier seg om da Eurogamer tok kontakt, men dette kan settes i sammenheng med spekulasjoner om at det jobbes med et Kinect-spill lagt til dette spilluniverset.

Microsoft og spillutviklerne bak denne spillserien hadde planer om å avsløre nyheter fra Gears of War i forbindelse med Spike TVs Video Game Awards like før jul, men ombestemte seg i siste liten. Microsofts Major Nelson skrev på sin blogg at disse avsløringene i stedet vil bli gjort kjent nå på nyåret.

Skyteglade Xbox 360-eiere gleder seg nok aller mest til «Gears of War 3». Spillet skulle opprinnelig lanseres i april, men ble i stedet flyttet til høsten 2011. 


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3