Er dette «Doom 4»?

Nesten 200 bilder er lekket.

1. mars 2012 09:47

(PressFire.no): For noen dager siden begynte ryktemølla rundt Id Softwares «Doom 4» for alvor å spinne. En rekke bilder av det som minner om et realt «Hell on Earth», i en miks av skjermbilder og artwork.

Bildene var visstnok tatt fra porteføljen til en av artistene hos Id, men ble fjernet etter en liten stund. Selvfølgelig var det da for sent, og bildene spredte seg som ild i knusktørr storby.

Noen onde online-tunger hevdet til og med at spillet var skrinlagt for godt, og at store nedbemanninger internt i Id Software var på trappene. Tidligere i år var det allerede nedskjæringer på gang i selskapet.

Ifølge Game Informer har Bethesda benektet at spillet er kansellert. PR-sjefen har også gått ut og sagt at spillet vil bli vist frem når de har noe å vise. Selv om spillet aldri er blitt offisielt annonsert vet vi at det er under utvikling med en betydelig mengde mennesker bak det.

I et intervju med PressFire ville ikke John Carmack, sjefen i Id Software, fortelle veldig mye om «Doom 4», utenom at det vil bli friere. Han avslørte imidlertid at «store deler av den kreative arbeidsmassen bak «Rage» ville migrere rett over til «Doom 4».

En skulle kanskje tro at det fikk folk til å roe ned spekulasjonene, men ting tok virkelig av da det dukket opp ytterligere 170 skjermbilder, artwork og modeller fra det som kan være spillet.

Forumspekulanter mener at det ikke nødvendigvis er «Doom» det er snakk om, men at det er like sannsynlig at det er en tilleggspakke eller oppfølger til «Rage». Mon tro om vi får vite noe på Game Developers Conference som går av stabelen om få dager?

Du kan se alle de lekkede bildene ved å klikke deg inn å albumet til høyre for saken her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3