Er det mer innhold til Batman rett rundt hjørnet?

Blir det Robin, co-op, flere psykotiske kjeltringer - eller er det et fly, en fugl eller enda en superhelt som slenges opp i flaggermusgryta?

9. september 2009 08:00

Spillsiden Eurogamer har knipset et bilde som underbygger disse ryktene om DLC free of charge. For utgiverne i Rocksteady Studios har nemlig puttet inn lovnader om «gratis, nedlastbart innhold om 9 dager».

Denne setningen finnes faktisk i menyene på 360-versjonen av spillet som kom ut i slutten av august. Ni dager skulle bety en snarlig positiv overraskelse for alle som elsker det nye superheltspillet.

KOMMER JOKEREN TIL 360 OG PC?

Ryktene om hva dette i så fall kan vise seg å være er mange, men er foreløpig svært ubekreftede og derfor usikre.

Får vi introdusert Batmans trofaste hjelper, Robin, og det i heftige tights kanskje? Følger det i så fall med en co-op-modus?

Eller hva med et nytt brett eller mer konvensjonelt ekstrainnhold til det eksisterende spillet, kanskje i form av nye kjeltringer som du må kjempe mot i Arkham Asylum?

Fra før har PlayStation 3-versjonen sikret seg én eksklusivitet - nemlig den at du kan spille som Jokeren.

Er det nyheter om at flere enn PS3-eiere får nyte godt av denne snaddermodusen, kanskje?

Les også: Vår full pott-anmeldelse av «Batman: Arkham Asylum».

VG247 fikk følgende beskjed fra Eidos da de strakte en arm ut for å fiske etter en offisiell kommentar rundt emnet:

- Vi kan ikke snakke om nedlastbart innhold for øyeblikket, var den knappe beskjeden de fikk i retur.

Kotaku, som har snappet opp dette skjermbildet på en PS3-versjon av «Batman: Arkham Asylum», har heller ikke fått fisket ut info fra offisielt hold. Men det at de fant den samme meldingen på PlayStation 3-utgaven, kan tyde på at det ikke dreier seg om Joker-innholdet til andre plattformer i denne omgang. Kanskje heller nye Challenge Rooms.

VG247 har tidligere intervjuet Paul Crocker i utviklerstudioet Rocksteady, og han nevnte der at det kommer mer innhold til spillet. Han har også sagt at utviklerne sitter litt på hold og venter på om spillet blir en suksess. Blir det nettopp det, kan en oppfølger allerede være i startgropa.

Spillet har så langt fått glitrende kritikker og topper salgslistene. Foruten PressFires toppkarakter, har blant annet Eurogamer klinket til med 9/10, GameSpy 5/5 og IGN 9.3/10.

Kan vi vennligst få oppfølgeren nå, Mister Crocker?

Spillet ble sluppet 27. august til Xbox 360 og PlayStation 3, mens PC-versjonen slippes 18. september.

Se video fra «Batman: Arkham Asylum»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3