Epic frister med E3-annonsering

Studiosjefene hos Epic Games har på hver sin kant droppet nye hint: E3 blir etter alt å dømme arenaen for en avsløring av et nytt spill.

16. mars 2010 15:07

At Epic Games jobber med noe nytt, er ingen bombe. Det er mer et spørsmål om hva de jobber med og når verden for første gang får vite mer.

I fjor sommer annonserte Epic Games’ Cliffy B og Chair Entertainment «Shadow Complex» – et spill disse to selskapene ga ut sammen til XBLA og som ble et av 2009s største lyspunkt.

Les også: Vårt intervju med «Shadow Complex»-utviklerne fra E3 2009.
Les også: Vår anmeldelse av
«Shadow Complex»

.
Les også: Vår anmeldelse av
«Gears of War 2»

.

Etter den tid har det versert rykter om en oppfølger til «Shadow Complex», og mange gleder seg til å finne ut om det kommer et «Gears of War 3» snart.

På E3 er utviklerne klare til å lette på sløret og avduke sitt neste spill, kan det virke som etter uttalelser i ferske intervjuer med toppsjefene i Epic.

- E3 BLIR SPENNENDE

President i Epic Games, Mike Capps, har nettopp gjort et intervju med Venturebeat der han avslører at E3 nok vil by på bekreftelsen rundt hva som kommer fra denne kanten.

- Vi kan ha et nytt som kommer. Jeg tror E3 kommer til å bli virkelig spennende for fans av Epic, fristet Capps i dette intervjuet.

Omtrent samtidig har visepresidenten i Epic, Mark Rein, bekreftet overfor G4TV at de ikke har en utgivelse på gang i år, så en avsløring av deres nye storspill i sommer trenger dermed ikke å bety en snarlig lansering.

De fleste tipsene går i retning av et «Gears of War 3», spesielt sett i lys av bildene Kotaku publiserte fra GDC der utviklerne demonstrerte hvordan den oppgraderte Unreal-spillmotoren fremstår per i dag.

Se også: Bildene fra teknologidemonstrasjonen Epic hadde under GDC.
Les også: - Neste Gears of War tilhører ny konsollgenerasjon.

Dette er på ingen måte en bekreftelse på at bildene stammer fra en tidlig kode av «Gears 3», men det er heller ikke helt urealistisk. Spesielt etter at en YouTube-film (se nederst i saken), også dette fra GDC, fant veien på nett.

Her blir Unreal-motoren demonstrert, og vi kan så vidt skimte Gears of War-lignende monster i filmsnutten. GDC er en viktig arena der Epic demonstrerer sine tekniske fremskritt til andre utviklere i håp om å selge teknologien. Men årets GDC kan også ha lagt igjen de første hintene om et «Gears of War 3».


Tech-demoen fra GDC der Epic demonstrerte sin Unreal 3 Engine:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3