Endelig har «Below» fått slippdato

Og det kommer allerede neste uke!

6. desember 2018 11:48

(PressFire.no): Det mystiske spillet «Below», som først ble vist fram under E3 helt tilbake i 2013, har endelig fått en håndfast utgivelsesdato.

Spillet, utviklet av det kanadiske spillstudioet Capybara Games, er et action-eventyr av typen «roguelike» som fikk mye omtale på grunn av sitt spesielle utseende og lovte nådeløse vanskelighetsgrad.

Opprinnelig ble den første utgivelsesdatoen satt til sommeren 2016, men spillet ble utsatt på «ubestemt tid» i august det samme året – og etterpå har det vært radiostillhet i lang tid før spillet fikk en løs 2018-lansering under GDC i år.

Så nå kommer det altså, og kjappere enn en skulle trodd: Spillet lanseres til Xbox One og pc fredag den 14. desember – altså neste uke.

Da vi snakket med Capybara-sjef Nathan Vella for en del år siden var han klar på at spillet skulle gi en følelse av isolasjon, og at det ikke er en «loot-fest»:

– På mange måter er det antitesen til «Diablo» eller «Torchlight», hvor våpen er sjelden, og når du finner et vil det ikke være et svert med pluss én i skade eller et skjold med pluss to i forsvar, sa han da.

En ny trailer er også gitt ut:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3