Nok et gratisspill på PSPgo

Få kloa i «Gran Turismo PSP», «Assassin’s Creed: Bloodlines» eller «MotorStorm Arctic Edge» helt gratis.

2. desember 2009 10:30

Sony var ekstra rause mot europeiske PSPgo-kjøpere da den nye håndholdtkonsollen fikk en offisiell lanseringsdato på GamesCom tidligere i høst.

Spesielt sammenlignet med hva konsollkjøpere i andre deler av verden ble tilgodesett med. Trenden fortsetter nå inn mot julesalget.

På lansering, og ti dager etter, kunne man nemlig få kloa i «Gran Turismo PSP» helt gratis om man bodde på riktig lengde- og breddegrad, mens for eksempel amerikanske kunder «bare» ble tilgodesett med fem låter gratis i en «Rock Band: Unplugged»-demoversjon.

Les også: Vår anmeldelse av «Rock Band: Unplugged».

GRATIS FREM TIL 10. JANUAR

På sin offisielle hjemmeside forteller Sony om nok en kampanje som kan gi deg ett gratis spill.

Det første av flere vilkår du må oppfylle som kunde er at du bor i riktig land, og Norge er blant dem.

Så må du ta turen innom PlayStation Network og er nødt til å laste ned kampanjetemaet (som blant annet er tilgjengelig via Lates-menyen).

Dette temaet gir deg i tur tilgang til å velge en gratis nedlasting av ett av tre valgfrie spill: «Assassin’s Creed: Bloodlines», «MotorStorm Arctic Edge» og «Gran Turismo».

Les også: Vår anmeldelse av «Gran Turismo PSP».
Les også: Vår anmeldelse av «MotorStorm: Arctic Edge».

Tilbudet gjelder frem til midnatt 10 januar, så har du allerede en PSPgo eller har sendt brev til en skjeggete herremann bosatt på Nordpolen med nettopp denne konsollen på ønskelisten, er det verdt å merke seg dette tilbudet.

For å få kloa i kampanjekoden etter å ha lastet ned temaet, må du sjekke innboksen etter en mail fra PlayStation og sørge for å følge riktig fremgangsmåte for å få kloa i gratisspillet.

Les mer om vilkårene og veien mot et gratis PSP-spill her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3