Enda et «Command & Conquer»-spill på vei

«Tiberium Alliances» blir gratis.

15. desember 2011 11:25

(PressFire.no): Under Video Game Awards 2011 for noen dager siden fikk vi for første gang se og høre om det nye «Command & Conquer: Generals 2», men det viser seg at det slett ikke er det eneste «Command & Conquer»-spillet som kommer.

Det er utvikler Phenomic, kjent fra spill som «Battleforge» og «Lord of Ultima», som står bak «Command & Conquer: Tiberium Alliances», melder EA – og røper at det er et MMO-strategispill.

Det ser ut til å være en slags variant av «Tower Defence»-sjangeren, der du bygger forsvarsrekker for å slå tilbake bølger av invaderende tropper. Vrien her er at du kan bruke pengene du samler på å kjøpe egne soldater og kjøretøy, sette disse i bølger og så angripe andre spillere med dem.

Spillet bygger på den hurtigvoksende HTML5-teknologien, som gjør at det kjøres direkte i nettleseren din, både på en datamaskin og på ymse mobiler og brett.

Det er foreløpig i en lukket beta-fase (som du kan melde deg på her), men spillet vil være helt gratis når det kommer 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3