En liten flik av Batman

Se 30 sekunder fra «Arkham City».

8. desember 2010 15:54

Rocksteady Studios annonserte under fjorårets Video Game Awards at en oppfølger til et av 2009s aller beste, «Batman: Arkham Asylum», kommer.

Vi i PressFire ble eksta opprømte, for nettopp dette spillet ble vår favoritt da vi var ferdige med intern krangling og i fjor på denne tiden kunne presentere listen over redaksjonens favoritter fra fjoråret.

I år – under samme prisutdeling – blir en helt ny trailer fra «Batman: Arkham City» vist for første gang. Det skjer den 11. desember. Som en liten aperitiff har en kort fristefilm nå blitt sluppet. 20 sekunder fra spillet, 10 sekunder med Batman-logo….og det er det.

NB! Du ser den ferske videosnutten nederst i denne saken.

Den nye traileren er imøtesett med forventninger, for svært lite har vært vist fra spillet foreløpig, annet enn en veldig generell trailer som fulgte annonseringen i fjor vinter.

Quincy Sharp, en tidligere fangevokter ved Arkham Asylum, har blitt ordfører - mye takket være innsatsen med å få fanget Jokeren sist gang. Sharp har kjøpt opp et stort slumområde i Gotham City og latt de gale kriminelle få mer boltreplass under streng bevoktning av eks-militære.

Med så mange psykotiske og farlige kriminelle samlet på ett sted ligger det definitivt an til at Batman får nok å gjøre. I tillegg til Jokeren, får vi blant annet stifte bekjentskap med Catwoman og Two-Face.


«Batman: Arkham City» lanseres høsten 2011, til PlayStation 3, PC og Xbox 360.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3