Electronic Arts’ E3-oppstilling

Her er spillene som EA vil vise frem under E3-spillmessen som starter neste måned.

12. mai 2010 10:40

Electronic Arts har via IGN bekreftet en rekke spill som de vil vise frem under E3 som starter i Los Angeles i midten av juni. I tillegg til listen du ser under, ventes det også at det vil dukke opp noen overraskelser.

Dermed er det sannsynlig at listen over EA-titler ikke er helt komplett.

Det var under en finansrapportering denne uken at EAs John Schappert ramset opp E3-menyen fra spillselskapet, og interessant nok for oss som trives med lukten av eksos i neseborene skal blant annet det neste Need for Speed vises frem.

MER INFO OM MYSTISK 3D-SPILL I NESTE UKE

EA har for tiden to slike tilskudd til serien på trappene: Et onlinespill kalt «Need for Speed: World Online» og Criterion Games sitt.

De fleste regner med at det er spillet utviklet av Burnout-skaperne som endelig skal avdukes.

I januar lekket det ut rykter om at dette spillet skal hete «Need for Speed: Out of the Law». I tillegg havnet det et par bilder på nett (ett av dem ser du i denne saken). Criterion var kjapt ute på Twitter og kategoriserte navneforslaget og de påstått lekkede skjermbildene som sludder og vås.

Legg også merke til at de lister opp diverse spill til Natal (360) og Move (PS3), de nye bevegelsesspillkontrollerne som nok kommer til å få mye fokus under årets E3 – i tillegg til et kryptisk spill som bare er oppført som «3D Title».

IGN skriver at EA ikke ville si mer rundt denne mystiske 3D-tittelen enn at det «nok vil komme mer info i neste uke».

«Bulletstorm», spillet som utvikles av Epic Games'-eide People Can Fly og som ble annonsert i april, er også på plass. Det samme gjelder «Crysis 2» og «Dead Space 2».

Her er de bekreftede E3-titlene fra EA:

«Madden NFL 11»
«FIFA 11»
«NHL 11»
«NBA Live 11»
«Tiger Woods PGA Tour 11»
«New EA Sports Active»
«New Sony and Microsoft Motion Control Games»
«New Harry Potter Game»
«New Hasbro Titles»
«Sims 3 On Consoles»
«Sims 3 PC Expansion Packs»
«New Need for Speed»
«Dead Space 2»
«Medal of Honor»
«Crysis 2»
«BulletStorm»
«Star Wars: The Old Republic»
«3D title»

PressFire vil være tilstede på E3, og kommer til å overbringe førsteinntrykk fra noen av spillene du ser over, nyheter og intervjuer. Spillmessen varer fra 15. - 17. juni, med en tjuvstart dagen før når Microsoft har invitert til en Natal-presentasjon.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3