Frykter ikke «PES 2011»

- Vi har et overlegent produkt sammenlignet med Konami, sier EAs Europasjef.

20. august 2010 11:13

Denne høsten slippes de to fotballspillkonkurrentene så å si samtidig, og Konami valgte å bruke anledningen når «PES 2011» først ble annonsert til å forskuttere mange store endringer. Bakgrunnen var at Pro Evolution-serien har sakket akterut de siste årene, innrømmet Konami.

Det var på tide for Pro Evoltion Soccer å endre seg, og «PES 2011» representerer det mest ambisiøse redesignet i seriens historie, uttalte Jon Murphy som representerer Konami i Europa.

Kombinasjonen av selvsikkerheten fra denne kanten – og at Konami har valgt å legge lanseringen samtidig med «FIFA 11», vitner om at de i år er klare for å ta opp kampen med EA. Men Europasjefen for Electronic Arts, Jens Uwe Intat, har ikke mistet nattesøvnen enda. Tvert i mot; han er skråsikker på at FIFA blir stående igjen som seierherren også denne høsten.

- FIFA de siste par årene vært på en strålende kurs og vi fortsetter å vinne markedsandeler sammenlignet med Konami, sier han i et intervju med MCV i forbindelse med GamesCom-spillmessen i Köln.

- Våre spill blir bare bedre og bedre, vi har et overlegent produkt sammenlignet med Konami, noe jeg syns ikke var tilfelle i den forrige konsollgenerasjonen. Spillerne, og til og med journalister, har forstått dette og ser forbedringene vi har gjort. Alt dette bygger opp markedsposisjonen, sier EAs Jens Uwe Intat.

«FIFA 11» lanseres 30. september i Norge. «Pro Evolution Soccer 11» er ventet samtidig.

Se den ferske GamesCom-trailere fra «FIFA 11»:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3