EA flytter inn i «Home»

Electronic Arts melder om hjemmevisitt gjennom et helt nytt område i community-tjenesten «Home» på PlayStation 3.

23. april 2009 23:34

I dag sendte EA ut en flyttemelding og lanserte sitt nye område i «Home», kalt EA SPORTS Complex. Et pokerbord, noen pent plasserte racing-stoler og FIFA-bannere bærer bud om at det nå kan bli litt mer action i «Home».

Diskuter PlayStation 3s «Home» i forumet vårt.

Du kan se trailere av kommende spill fra EA, få med deg noen smakebiter og prøve minispill.

(Se videoen som presenterer området nederst i saken).

Nettopp minispillene vil være en kjærkommen nyhet for mange PS3-eiere, for per i dag har «Home» slitt kraftig med å finne en identitet.

Se også: Skjermbildene fra EA SPORTS Complex.

Nå får vi i hvert fall påfyll av spill i påvente av at «Home» eventuelt skulle utvikle seg til å bli noe annet.

HVA NÅ?

Mange ble skuffet etter den åpne betaen ble lansert før jul i fjor.

For bortsett fra å lage deg en avatar, kle deg opp i Diesel-klær (som du kjøper for ekte penger i kjøpesenteret) og spille bowling mens du bevitner seksuelt frustrerte gamere virtuelt antaste representanter fra det motsatte kjønn, er det fint lite å finne på i «Home».

Les også: Europeiske «Home»-brukere er forbannet.

Capcom har prøvd seg med et område der du kan traske rundt i «Resident Evil 5»-kulissene og spille et arkadespill, Red Bull har sponset seg inn med et flyspill og «Far Cry 2» har lagt igjen litt interaktiv reklame.

Når EA nå har rullet ut det som virker å bli hakket mer fartsfylt og engasjerende, er det grunn til å tro at du får mer å henge fingrene i enn å se på postere og svelge ukrydret reklamebudskap.

Det ser faktisk ut som om bowling-, arkade- og biljardområdet vi til nå har søkt trøst hos i «Home» endelig har fått en seriøs konkurrent.

POKER OG BILSPILL

For i tillegg til den forventede reklamen rundt kommende EA-spill som «FIFA 10» og «Fight Night: Round 4», får vi også kjøre bilspill spesiallagd for «Home», spille poker og traske rundt i en digital spillreklame som faktisk også ser ut til å by på nye opplevelser i PlayStation 3-samfunnet.

Les også: Tiger Woods + Wii MotionPlus = sant.«Texas Hold ’Em»-spillet har kapasitet til åtte personer per bord, står det på den offisielle PlayStation-bloggen, mens det Formel 1-inspirerte arkadebilspillet lar deg konkurrere mot opptil tre andre.

I fremtiden loves det mer innhold, blant annet i form av et innendørs minigolfspill, som helt sikkert kommer i tide til «Tiger Woods PGA Tour 10»-spillet, online resultatlister og et nytt belønningssystem for dine pokerprestasjoner.

Se mer på denne videoen som viser litt av EA SPORTS Complex:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3