Europeiske «Home»-brukere er forbannet

Amerikanske og japanske «Home»-brukere blir prioritert. Slikt blir folk sinte av.

20. desember 2008 10:06

Det er ingen nyhet at Europeiske spillere ofte er nederst i økosystemet når nye ting skal lanseres, og nå florerer det med sinte foruminnlegg på Playstation.com.

Årsaken er at det har kommet mye mer innhold til den amerikanske og japanske versjonen av «Home». Det ironiske er at alle i Europa kan lage seg en amerikansk eller japansk PSN-konto og logge inn i «Home». På den måten får du tilgang på alt amerikanere eller japanere måtte få tilgang på.

Det gir også brukerne en pekepinn på hvor satsningsområdet til Sony er. Nok en gang nedprioriteres Europa.

SINTE LEIEBOERE I «HOME»

Amerikanske «Home» har allerede fått områder til både «Far Cry 2» og «Uncharted» og i Japanske «Home» finner du områder for «Siren» og «Everybody’s Golf», samt egne områder fra Namco Bandai og Nippon Ichi.

Alt dette er fullstendig fraværende om du logger inn i «Home» med en europeisk konto.

Brukeren chelski4life er tydelig sint:

- I am absolutely outraged! £ 545 for nothin, Japan = exclusive content, America = movies, TV shows, EU = we get everything late and it's all crap!!!En underskriftkampanje er allerede startet for å si akkurat hva de mener til Sony Computer Entertainment Europe . Du finner underskriftskampanjen her.

Vi tipper SCEE kommer til unskylde seg med at systemet bare er i åpen betatesting.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3