Vurderer å droppe Modern Warfare

Infinity Ward holder på med et helt nytt prosjekt, skriver VG247.

8. januar 2010 11:17

Ifølge VG247 påstår en kilde at Infinity Ward ikke vil utvikle flere spill i den enormt populære Modern Warfare-serien.

Det var Infinity Ward som var opphavet til supersuksessen «Call of Duty 4: Modern Warfare» i 2007, det første spillet i Call of Duty-serien som ikke hadde handling fra andre verdenskrig.

Utgiveren Activision ville i utgangspunktet ikke ha spillet og jobbet mot prosjektet helt fra starten, men resultatet ble en enorm suksess. Det var også Infinty Ward som stod for oppfølgeren «Modern Warfare 2» som tok verden med storm på slutten av fjoråret.

Les også: Anmeldelse av «Call of Duty: Modern Warfare 2».

NYTT PROSJEKT?

Men nå kan det se ut til at selskapet har lyst til å lage andre ting.

Ifølge kilden til VG247 holder selskapet på med «et helt nytt prosjekt».

En annen kilde mener det er et kanadisk studio som skal ta over stafettpinnen for utviklingen av det neste Modern Warfare-spillet, mens Sledgehammer Games også nevnes som en alternativ erstatter.

Sledgehammer Games ble grunnlagt av Glen Schofield og Michael Condrey, som begge to var med å grunnlegge Visceral Games, spillselskapet bak «Dead Space» og «Dante’s Inferno».

Infinity Ward selv har aldri sagt noe om hva det neste prosjektet blir.

- Akkurat nå aner vi ikke hva vårt neste spill skal bli, og vi kommer ikke til å vite det før vi er ferdig med «Modern Warfare 2», noe som ikke blir før en stund til, sa Infinity Wards Rob Bowling til IGN i oktober 2009.

Ifølge VG247 har det dukket opp flere Call of Duty-rykter i det siste, blant annet skal Treyarch jobbe med et nytt spill med handling fra Vietnam.

«Modern Warfare 2» vil fremdeles få nytt innhold i løpet av våren, selv om det enda ikke er klart hva pakkene vil inneholde.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3